طريقة عمل المرتديلا

المرتديلا


المقادير

6 بيضة
5 مكعب جبنة كريمة
2 مكعب مرقة لحمة (ماجي)
نصف معلقة صغيرة هيل مطحون
كوب دقيق
بصل بودرة
ثوم بودرة
بابريكا
لون طعام صحي
نصف كوب زيت
نصف معلقة ملح
فلفل اسمر

طريقة التحضير

* اضربى البيض فى خلاط كهربائى مع نصف كوب زيت مع مكعبات الجبنة
* ضيفي ملعقتين بابريكا وبصل بودرة ثوم بودرة ورشة حبهان ومرقة وملح وفلفل اسود
* ضيفى ملعقة صغيرة لون احمر صحى واعيدى ضربهم مع الدقيق
* ضعى الخليط فى كيس بلاستك رفيع ثم لفية فى ورق استرتش (نايلون الطعام) ثم ورق الامونيوم (السلفان)
* ضعيها فى حلة بها ماء مغلية وضعى الغطاء حتى النضج
* اخرجيها واتركيها تبرد ثم فكيها واتركيها لليوم التالي
Previous
Next Post »
Thanks for your comment